Ponygames - Følg med her på siden!

Pony games er den mest holdbindende sport indenfor ridesporten. Man lærer at arbejde sammen med holdkammeraterne og ikke mindst sin hest på kryds og tværs. Kort sagt er det en leg sammen med venner, veninder og hestene. Legene kan variere fra eksempel slalom til boldstafet eller vandstafet. Der er massevis af lege, hvor det handler om at være hurtig og præcis. Dog er det vigtigste, at holdet har det super sjovt både med hestene og hinanden.

Pony games træner og styrker balancen, kommunikationen med hesten, og sammenholdet. Som en af de tidligere pony games ryttere siger: når man først er startet, er det svært at stoppe.

Om man er barn, ung, voksen, dressurrytter, springrytter, turrytter eller noget helt andet, er dette en sport for dig. Pony games er ikke kun en hyggesport, der er mulighed for at starte stævner rundt om i landet sammen med holdkammeraterne (hvis man har lyst til det).

Lidt om mig:
Mit navn er Caroline Buur. Jeg har selv redet pony games igennem mange år. I 2016 startede jeg som holdleder, og har haft et hold med til stævner (og vi vandt Landsdelsfinalerne/DM øst 2018). Jeg tog en pause fra ponygames for at aftjene min værnepligt ved hesteskadronen som gardehusar og ihh hvor jeg savner at undervise og være sammen med de sejeste ponygames ryttere og ponyer. Det vigtigste for mig er, at holdet har det super sjovt både med hestene og hinanden og lærer en helt masse
Pony games er åbent for alle aldre og alle niveauer. Har du lyst til at høre mere? Så kontakt mig på mobil: 60635432 eller mail: carokcmbuur@gmail.com

Læs mere om ponygames HER: