Besked fra DSM undervisere

Her på siden kan du se hvis underviserne har ændringer eller beskeder til deres ryttere uge for uge hvornår - Tryk på : besked fra underviser

Alle klubbens undervisere er myndige og sikkerhedsgodkendt i forhold til den gældende lovning.

Der gøres opmærksom på at alt færdsel på klubbens område med hest, kræver gyldigt facilitetskort og er også en forudsætning for at modtage undervisning, dog ikke kurser /undervisning ved fast instruktør-  se under betaling/dagskort

Alle undervisere der er tildelt fast tid i DSM's ridehusplan, skal minimum have 6 ryttere pr. gang for at opretholde deres undervisningstid.

Tirsdag

Dressur kl. 15.00 -20.00 Bengt Olsson, tlf.  0046 708234373 /mail ann@alhorses.com .

Betalingsoplysninger: https://jensenannlanggaard.selz.com

Ledig pt. - Ingen undervisning

(Dog Herrehold i vinterhalvåret ml. 19:00-20:00)

Spring kl. 16:00 - 18:00 v/Sabine Grove, tlf. 28891040

Spring kl.  18.00- 21.00 Michael Ladegaard

Spring undervisning med Michael Ladegaard. (koordinator Felicia tlf. 22482969).

Man rider på faste hold af 2-4 ryttere, ved afbud skal man selv ?sælge? sin tid til en anden rytter på nogenlunde samme niveau som en selv. Afbud meldes til koordinator hurtigst muligt.

Alle skal hjælpe til med at sætte bane op og ISÆR tage bane ned, dette er en forudsætning for at kunne deltage i undervisningen.

Betaling foretages direkte til Michael den første torsdag i måneden. Spring undervisning på hold koster 800.- pr md.

Der er 1. måneds opsigelse til den 1. i hver måned.

Spring kl. 10.00 - 13.30 Anna Svemark 31316981
Dressur Kl. 13.30 - 17.30 Anna Svemark 31316981

Søndag

(PT. på standby så hallen er åben for andre om søndagen fra Kl. 15 til 17!)
Ponygames kl. 15.00 - 17.00 Caroline Buur mobil: 60635432 eller mail: carokcmbuur@gmail.com

Yderligere:

Ønsker du at bruge din egen underviser er der mulighed for at modtage undervisning via head-set. Læs mere under menupunktet DSM reglement.

Der afholdes løbende kurser i både dressur, spring og ponygames. Yderligere information vil fremgå af hjemmesiden og opslag i klubben.

Se ligeledes retningslinjer for afholdelse af kurser/prøvetimer mm. under menupunktet: DSM reglement