Ponygames - Følg med her på siden!

DSM råder over masser af udstyr til pony games og har i mange år været aktive med hold ved diverse mesterskaber.

Pony games er den mest holdbindende sport inden for ridning. For dem der ikke helt ved hvad det går ud på, så er pony games er en leg for rytter og hest. Der er 5 på et hold, og der rides forskellige lege. Legene kan variere fra eksempel slalom til boldstafet eller vandstafet. Der er massevis af lege, hvor det handler om at være hurtig og præcis. Dog er det vigtigste, at holdet har det super sjovt både med hestene og hinanden. Pony games træner og styrker balancen, kommunikationen med hesten, og sammenholdet. Som en af de tideligere pony games ryttere siger: når man først er startet, er det svært at stoppe.

Pt. er der ingen underviser/undervisning i ponygames, men har du/I lyst til at prøve krafter med denne diciplin er du/I velkommen til at kontakte bestyrelsen. DSM regler for undervisning, skal naturligvis være overholdt, før bestyrelsen vil behandle indkommen ønsker. 


Pony games er åbent for alle aldre og alle niveauer. Har du lyst til at høre mere? Kontakt Neel på mobil: 21748078. eller mail: neelguldbech@hotmail.com