Velkommen til Dragør St. Magleby Rideklub

TAK TIL VORES SPONSORER I GØR EN FORSKEL!
Læs meget mere om alle vores fantastiske sponsorer på Facebook

BESTYRELSESMØDE 7/12-2017

Kære medlemmer så er det tid til 2017 sidste bestyrelsesmøde i DSM
Den 7. december kl. 19.00 i Rytterstuen.
Har du emner du gerne vil have bestyrelsen skal drøfte skal du sende en mail til: feliciaoreilly91@gmail.com senest den 1. december.

DRESSURKURSUS I DSM

Dressurkursus i DSM ved berider Stine Juul Lyngsø fredag d.15. december

samt lørdag d.16. december

HUSK RIDEHUSET ER LUKKET UNDER HELE KURSET!

opdateret den 07. December:

Tiderne ligger nu under Seneste Nyt

Hvem er Stine Juul Lyngsø?

Stine startede sin ride karriere hos Klaus Munkedal og Sanne Henningsen på Fyn, sidenhen uddannede hun sig som berider ved Hasse Hoffmann og fik sin eksamen i 2005.

I dag er Stine daglig leder på Kirkeledgård i Fredensborg. Hendes primære opgave er at uddanne heste og ryttere, og hun underviser på alle uddannelsesniveauer.

Stine er hestens ambassadør, og hun går højt op i, at hesten fungerer optimalt, både fysisk og psykisk. Hun forventer derfor også, at hendes elever tager træningen og hestens velfærd seriøst. Stine er en utrolig engageret og positiv underviser med en kæmpe værktøjskasse, og hun går op i at formidle ride teori og er utrolig god til at forklare baggrunden for de enkelte øvelser m.m.

Stine kvalificerede i 2017 heste i samtlige klasser i Københavner mesterskaberne, hun var en del af det vindende hold til DM og kvalificerede ligeledes en 6 års hest i Championat finalerne på Bluehors.

Tilmelding, som er bindende, til Anne Schwartz på SMS 26360420.

Husk fulde navn på rytteren og skriv gerne hvilket tidspunkt som passer bedst, så skal jeg gøre, hvad jeg kan  😉.

Pris pr. lektion 350,- som betales på dagen direkte til Stine.

Bemærk er du ikke medlem af en Amagerklub skal der indløses dagskort til DSM, det koster 65,- kr. pr. dag som betales inden kursus start på mobilpay 27531.

Vi forventer at starte fredag eftermiddag og lørdag kl 9.00
.

Endelige tider kommer på FB og DSM's hjemmeside ca. 1 uge før kursus start.

Anne Schwartz