Velkommen til Dragør St. Magleby Rideklub


 TAK TIL VORES SPONSORER
I GØR EN STOR FORSKEL! 
Læs meget mere om alle vores
fantastiske sponsorer på Facebook 


Vil du være sponsor? Læs mere vores sponserteam HER

NYHED - OKTOBER 2018LEDIGE TIDER I RIDEHUSPLANEN
TIL NYE FASTE INSTRUKTØRER

Bestyrelsen har modtaget et par forespørgsler fra medlemmer, der går på muligheden for fast tid i ridehusplanen til nye instruktører. Vi har derfor kigget på planen som den er nu, og da 2 af vores nuværende undervisere igennem lidt tid ikke har haft ryttere nok til at fylde en fast tid, skal vi efter reglerne åbne op for at disse kan søges, så klubben får brugt de afsatte undervisningstider optimalt, for flest mulige medlemmer (nuværende instruktører er naturligvis informeret direkte inden dette opslag) 

De ledige tider er: Mandag og fredag eftermiddag/aften og søndag morgen.

Da vi skal åbne tiderne for alle og ikke blot kan give dem videre til de der allerede har ønsket, kan der principielt søges om alle former for undervisning der ikke kræver hallen lukket eller ”fylder” mere end alm. dressurundervisning, men umiddelbart ser vi det som optimalt hvis minimum en at tiderne beholdes som ren dressurtid, vi vil også se det som en fordel at de enkelte DSM ryttere der stadig rider hos Sandra og Charlotte mandag og fredag evt. kan passes ind i start eller slut af tiderne.


LIDT PRAKTISK INFO:
Ansøgning fra nye instruktører skal sendes til neelguldbech@hotmail.com, senest den. 20. oktober. Der skal medfølge en rytterliste på min 6 og gerne 8 DSM ryttere og navn på en kontaktperson som vil stå for tider, kontakt til bestyrelsen og evt. koordinering af prøveperiode. Kontaktperson kan sagtens være instruktøren selv.

Bestyrelsen vil alene prøve at tilgodese så mange medlemmer som muligt, så er der flere om buddet med nogenlunde samme antal ryttere vil der, som altid, være prøveperiode med de forskellige (Læs evt om nye instruktører og prøveperioder på www’en). ALT HVAD DU SKAL VIDE NÅR DU FÆRDES I DSM 
SAMLET PÅ ÈT PRAKTISK STED!


Bestyrelsen har lyttet til tilbagemeldingerne vedr. regler i DSM, fx. om hvor svære de kan være både at finde og finde ud af 

Derfor har vi nu forsøgt at forenkle dem og valgt at samle dem  ÉT STED. Vi har også opdelt dem i afsnit og faciliteter, så det gerne skulle være lettere at slå det op man gerne vil vide uden at skulle læse sig igennem en "hel roman", De har også fået en fane for sig selv på hjemmesiden.


Alle medlemmer har fået dem tilsendt på mail, har du ikke modtaget mailen, så skriv gerne navn og mailadresse i kommentarfeltet så vi kan få opdateret medlems-systemet.

Pdf'en kan også dowloades her:  https://lookaside.fbsbx.com/file/DSM_reglement.pdf…


Bemærk: De endelig små-ændringer til headset-undervisning. er opdateret og herunder besvares de hyppigste spørgsmål fra den seneste uge:

Ja der skal bruges headset altid. Dette skyldes bl.a. at, vi skal tage hensyn til naboerne til DSM.

Regulering af headset tider: DSM har en del medlemmer der ønsker at ride uden undervisning, derfor den lille tilbageregulering i hvornår der må undervises med headset. 

Registrering af undervisere: DSM skal til enhver tid kunne gøre rede for hvem der benytter faciliterne i undervisnings øjemed. Både over for DRF, men fx. også de offentlige myndigheder. DSM føler derfor det er rimeligt, at der betales et symbolsk undervisningsgebyr svarende til et medlemsskab, det er omregnet lige under 30 kr. pr. måned pr. underviser

Bestyrelsen ønsker alle en forsat god sommer! 

  Følg DSM på FACEBOOK og INSTAGRAM