Her kan chattes om alt!

Velkommen til medlemmernes chat! der kan chattes om alt mellem himmel og jord.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Jeanette Øbo Glæsner, d. 21-06-2016
Jeg har i dag fået den dårlige nyhed at springningen er aflyst d 30.6 hvor foreningen Smag På Dragør kommer og besøger vores klub. Jeg har nu ca 60 personer som gerne ville have set noget ridning. Er der nogle af jer springryttere som kunne tænke sig at selvtræne mellem 17.30 og 18.30? Eller er der nogle andre af jer som kunne komme og vise noget ridning (dressur, ponygames eller lignende)? Hvis du har mulighed eller andre forslag, så kontakt mig gerne hurtigt :).
Jeanette
Skrevet af Pia Gernager, d. 20-06-2016
Tusind tusind tak til den eller de venlige sjæle, der har fjernet ukrudt mellem fliserne, foran rytterstuen.
Et stort stykke arbejde, men hvor er det dog blevet pænt.
Skrevet af Jeanette Øbo Glæsner, d. 12-06-2016
Kære alle springryttere.
Torsdag d 30.6 kommer foreningen Smag På Dragør til rideklubben for at se vores klub. Jeg har lovet at der vil være springning på sandbanen og medlemmerne af SPD glæder sig til at se jer træne.
Der vil være mange tilskuere og ville bare lige informere jer, så det ikke kommer bag på jer og jeres heste 😉.
Jeanette Øbo Glæsner
Skrevet af Formanden, d. 08-06-2016
Hvor er det trist ……….
At enkelte medlemmer kan være så respektløse og ubetænksomme – er ubegribeligt!
Bestyrelsen har gennem længere tid forsøgt at appellere, i god tone, til rytterne om, at de skal samle efterladenskaber op efter deres hest, når de har efterladt sig et ”visitkort” på DSM fiberbaner, men desværre er der enkelte medlemmer, der FORTSAT ikke har forstået, eller vil forstå, alvoren i, at dette skal overholdes. Banerne går ganske enkelt til før tid – de ødelægges.
Fiberbanerne er det medlemmerne har ønsket og har fået, det er et dyrt toplag, at anlægge og ikke mindst at vedligeholde. Såfremt denne ligegyldighed forsætter, ser DSM sig nødsaget til at overvåge områderne, som det er tilfældet i andre rideklubber, hvilket ingen kan være interesseret i!
DSM har IKKE råd til at lade være, hvis det forsætter, da ”visitkortene” ingen afsender har, er det svært at finde frem til de medlemmer, der er ligeglade med, om DSM også har gode baner i fremtiden.
Samme ligegyldighed er ligeledes observeret i ft. DSM materiel, eksempelvis står lågen til udendørs dressurbanen oftest åben og derved bliver den skæv pga. vind. Springbommene har ligeledes svært ved at finde op i holderne igen efter brug – de kan ikke ligge på jorden eller i græsset langs banen, da de dermed rådner og forsvinder i græsset.
DSM bestyrelse beklager, at dette oplæg også rammer dem der lever op til de fælles regler og håber, at alle medlemmer fremadrettet vil overholde disse simple regler, og hjælpe dem der evt. ”glemmer” det. På den måde kan alle de medlemmer, der er glade for DSM’s faciliteterne også have en dejlig og velfungerende rideklub i fremtiden - uden at blive overvåget 24-7.
Husk at behandle andre og deres ting, som du selv ønsker at blive behandlet.

på vegne af bestyrelsen
Neel Guldbech

Skrevet af Lykke, d. 05-06-2016
Kære Sophie.
Der springes FAST HVER TORSDAG 17-21.30
Så det kan du regne med😉👍
Vh Lykke
Skrevet af sophie, d. 05-06-2016
Kan springfolkene godt ikke godt skrive på chatten, ligesom de andre undervisere gør, hvornår de starter og slutter.
Det er rigtig irriterende man ikke ved hvornår man kan bruge springbanen.
Skrevet af Neel Guldbech, d. 30-05-2016
Banerne bliver desværre ikke kørt tirsdag morgen den 31 maj. Pga akut mandefald men der er vandet og tømt spande.
Neel
Skrevet af Anne-Sofie Rose Schou, d. 29-05-2016
Hej
Jeg søger en halvpart til min søde pony ”lille Lasen”. Lille Lasen er en dejlig pony på 124cm. Han elsker hygge og børn. Han er primært til dressur (Spring er ikke muligt) ture kan han godt, men kun med erfaren rytter eller i snor. Jeg bruger ham selv til dressur og tur. Halvparten er 2-3 gange om ugen, så du kan vælge imellem følgende dage; tirsdag, torsdag eller lørdag. Lasen har ikke problemer på staldgangen og nyder en god strigletur. Han står i en god stald tæt på DSM.

Skriv venligst til min far Kim : 29125767
Eller til mig : 27833002 hvis du er interesseret.

Kærlig hilsen Anne-Sofie
Skrevet af michael olsen, d. 14-05-2016
viola bliver hjemløs 30 06 .hun er glad for banerne i dsm.og håber at kunde finde en ny box i nærheden.
hun er nem i stald og på fold.
m v h michael olsen.
Skrevet af michael olsen, d. 14-05-2016
vande ridebaner.
få fat i en gammel gulletank ,sæt den på en vogn, placer den under nedløb fra tagrende ved ridehus, gratis vand, kør rundt på baner, og så harve efter et par timer.
Skrevet af Pia Gernager, d. 14-05-2016
Hej Alle
Bare til info, så samlede vi 16 bomme op fra jorden ude på springbanen idag.
Så her et lille opråb om at ALLE skal huske at rydde op efter sig selv og passe på klubbens materialer.
God weekend og Pinse
Skrevet af Helle K Hemmingsen, d. 12-05-2016
Fredag den 13/5 er der ikke klikkertræning i ridehuset.

Skulle nogen af jer få lyst til at klikke er I meget velkomne fredag den 20/5 kl 20.30

Helle