Her kan chattes om alt!

Velkommen til medlemmernes chat! der kan chattes om alt mellem himmel og jord.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Tina G Larsen., d. 10-01-2017
Dressurundervisning ved Malene Folmer.
Vi er så heldige at Malene kommer og underviser fredag d 3/2 og 17/2.
Forventet starttidspunkt ca kl. 16.
tilmelding kan ske via Facebook eller sms til 60 15 46 84.
Skrevet af Jeanette Staffeldt , d. 09-01-2017
Hej Maria Mejlgaard Jensen.
Vil du skrive til mig ang. en tid til Sanne Henningsen i weekenden.
Mit nr: 22865826
Venligst
Jeanette Staffeldt
Skrevet af Sandra Starke , d. 03-01-2017
Banen bliver ikke kørt i dag pga. sygdom.
Skrevet af Maria Mejlgaard Jensen, d. 02-01-2017
Hej!
Kommer der afbud til kurset ved Sanne Henningsen d. 13 eller 14 januar, er jeg meget interreseret :)
Skrevet af tina g larsen, d. 02-01-2017
Så er alle pladserne til kurset med Sanne afsat. Tiderne er lavet. Se under fanen "beskeder fra undervisere"
Skrevet af tina g larsen, d. 29-12-2016
Sanne henningsen kursus 13-14/1.
Sanne kommer og underviser fredag fra kl. 18-22. Lørdag fra kl. 9-13.
Ridehuset er lukket for andre end de deltagende under hele kurset.
Der er kun 8 pladser hver dag og de vil blive fordelt efter "først til mølle"princippet.
Dsm ryttere har førsteret til kurset fra nu og de næste 24 timer.
Prisen for kurset er 500 kr pr. dag.

Tilmelding skal ske på sms som sendes til 60154684.
Tilmelding er bindende! Hvis man alligevel ikke kan komme er man selv ansvarlig for at få afsat sin plads.
Skrevet af tina g larsen, d. 18-12-2016
Oplysning om kursus.
Fredag d. 13 og lørdag d. 14 januar kommer Sanne Henningsen og giver dressurkursus.
Der vil efter jul komme et opslag med nærmere information og mulighed for tilmelding.
Skrevet af Neel G, d. 30-11-2016
Banerne bliver ikke kørt idag 30/11
Skrevet af Mia Sander, d. 13-11-2016
Kurset er i dag slut kl. 15.55 istedet for kl. 16.30 😊
Skrevet af Neel G, d. 11-11-2016
Banerne bliver ikke kørt idag pga sygdom
Skrevet af tina g larsen, d. 31-10-2016
Undervisning ved Malene Folmer.
Vi er så heldige at Malene kommer og underviser fast hveranden fredage i november og december. Vi starter fredag d. 11/11. Undervisningen forventer at starte kl 15. Der vil være to undervisere i ridehuset da Charlotte Brostrøm også er der.
Alle er velkomne.
Der rides 30 min og prisen for undervisningen koster 300 kr.

Til dem som ikke kender Malene så kommer der en lille beskrivelse af hende her:
Malene er professionel rytter som har drevet egen dressurstald i de seneste 22 år. Hun har flere topresultater ved både dm, nm og world cup stævner.
Malene har lige nu 2 unge heste som hun er ved at ride op til grand prix.
Når Malene ikke er ude til stævner, underviser hun ryttere på alle niveauer. Malene tager udgangspunkt i samspillet mellem rytter og hest/pony med fokus på positiv indlæring.

Hvis du ønsker at ride hos Malene så giv mig besked.
Malene kommer følgende datoer: 11/11 25/11 9/12
Skrevet af Mia Sander, d. 27-10-2016
Hej Annika,

Ja, vi kender godt til det kodeks og det gør dommeren, som holder kurset naturligvis også. Dokumentet bliver selvfølgelig uddelt til kurset. :)
Skrevet af Annika, d. 27-10-2016
Er DSM opmærksom på, at nu når der er arrangeret kursus med en dressurdommer, så at udlevere følgende dokument til de deltagende ekvipager?
Skrevet af tina g larsen, d. 18-10-2016
Der er i klubben opstået en misforståelse omkring egen spring om søndagen.
Tiden er beregnet til at medlemer kan gå ned og springe lidt på egen hånd, naturligvis efter de regler der er i rideklubben omkring spring bla. at der ikke må stå spring på hovslaget. Når man reservere tid til egen spring, har man ikke ridehuset for sig selv og eneret på at springe. Ridehuset er åbent for alle og alle må være der og alle må springe. Når man reservere tid, gør man andre medlemmer opmærksom på at der springes i egen springtiden, så folk kan være opmærksom på at der står spring i ridehuset. Alle som benytter tiden til egen spring er ansvarlig for at ryddes op efter endt springning.

Når man booker tid til løsspring, så har man ret til at have ridehuset for sig selv i det bookede tidsrum. Igen naturligvis efter de regler klubben for løsspring
Skrevet af Jeanette Øbo Glæsner, d. 18-10-2016
INFO!!!!
Der vil være lukket for vandet mandag mellem 9 og 11, da HOFOR skal skifte vores vand-måler. Måleren sidder på dametoilettet.