DSM's bestyrelse pr. 04/03 - 2017

               

       Vær venligst opmærksom på, at bestyrelsesarbejde er frivilligt arbejde. Henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt, men der må forventes op til 14 dages ekspeditionstid.

 

  OBESERVERER DU NOGET I KLUBBEN DER KRÆVER AKUT TILSYN SÅ KONTAKT VENLIGST EN AF BESTYRELSES MEDLEMMERNE  HURTIGST MULIGT

Formand

Neel Guldbech -  neelguldbech@hotmail.com    Tlf: +43 660 8143188
Formanden indkalder til bestyrelsesmøder og har det overordnede ansvar for den daglige drift af DSM samt for at søge legater på klubbens vegne. De resterende ansvarsområder fordeler sig jf. nedenstående ansvarsfordeling. Formanden har ligeledes ansvaret for koordinationen af ridehus/baner ved kurser/stævner samt ansvarlig for klubbens baner i det daglige og vedligehold af disse er Neel Guldbech  tlf: +43 660 8143 188

Næstformand

Anne Bergmann annebergmannschwartz@gmail.com  tlf nr 26360420

Ansvarlig for sponsorskilte, salg og koordinering af op/nedtagning. Kender du en der kunne være interesseret i at støtte klubben med et skilt så tøv ikke med at kontakte Anne, så følger hun gerne op på det.
 

Kasserer

Jeanette Glæsner -  dsmkassereren@gmail.com
Kassereren foretager løbende ud- og indbetalinger og opkræver kontingent. Så har du spørgsmål i forhold til kontingent, medlemslister eller ønsker at ind-/udmelde dig bedes du kontakte kassereren.

Sekretær

Felicia O'Reilly feliciaoreilly91@gmail.com    Tlf: 22482969
Sekretæren er ansvarlig for indkaldelse til bestyrelsesmøder via mail og fører protokol over forhandlingerne på bestyrelsesmøderne. Sekretæren kommunikerer på vegne af bestyrelsen beslutning til medlemmer der har fremsat emner.

Medlem

Pia Bjørkquist Andersen pia@macelle.dk  Tlf: 40564400 

Pia varetager kontakten til stævneudvalget.

 

 

Suppleant

Rikke Truberg - rikketrub@gmail.com   

 

Juniorrepræsentant 

Sandra Starke - 5192 9445
Juniorrepræsentanten varetager de yngre medlemmers interesser i bestyrelsen - så har du ønsker eller forslag til nytte og gavn for de yngre er du velkommen til at kontakte mig.