DSM's bestyrelse pr. 24.03.2019

Vær venligst opmærksom på, at bestyrelsesarbejde er frivilligt arbejde. Henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt, men der må forventes op til 14 dages ekspeditionstid.

OBESERVERER DU NOGET I KLUBBEN DER KRÆVER AKUT TILSYN SÅ KONTAKT VENLIGST EN AF BESTYRELSES MEDLEMMERNE  HURTIGST MULIGT

PT. RING TIL JAN PETERSEN PÅ TLF.: 21 81 13 50 eller JESPER PEDERSEN TLF.: 30 23 20 60

Jesper Pedersen, mail: maria.claumarch@dinstu.dk tlf.: 30 23 20 60

Stephan Hrynczuk, mail: stephanrh@gmail.com

Jan Petersen, mail: dsmkassereren@gmail.com tlf.: 21 81 13 50

Kassereren foretager løbende ud- og indbetalinger og opkræver kontingent. Så har du spørgsmål i forhold til kontingent, medlemslister eller ønsker at ind-/udmelde dig bedes du kontakte kassereren.

Kassereren  er ligeledes  ansvarlig for klubbens baner i det daglige og vedligehold af disse.

Josefine Schmidt, mail: josefine.schmidt@hotmail.com

Bestyrelsesmedlem
Neel Zibrandtsen, mail: neelrz@hotmail.com tlf.: 27 57 13 05

Suppleant
Felicia O’Reilly, mail: feliciaoreilly91@gmail.com

Juniorrepræsentant
Isabella Schwartz, mail: isabellaschwartz02@gmail.com

Juniorrepræsentanten varetager de yngre medlemmers interesser i bestyrelsen - så har du ønsker eller forslag til nytte og gavn for de yngre er du velkommen til at kontakte mig.